Høres det ut som deg ? Du er ikke alene.

Mye stillesitting og lite mosjon, skader og dårlig holdning er de vanligste årsaker til ubehag og smerter i kroppen , men ikke alltid.

Når kroppen er utsatt for psykologisk stress aktiveres det såkalt fight-or -flight responsen som øker  spenning i muskulaturen spesielt i rygg, hofter,skulder og nakke. Dette kan i seg selv forårsake ubehag eller smerte.

Psykisk belastning i våre moderne tider er mye mer komplisert enn da våre forfedre måtte løpe for livet fra en hulebjørn. Overlevelsesinstinktet er imidlertid fortsatt en pådriver i vår hverdag. Faktisk lever de fleste av oss i denne "do or die" tilstanden mest parten av tiden uten å være bevist på det: å komme for sent på jobb, tidsfrister, forventninger fra  andre, økonomisk press, å være tilgjengelig på e-post, SMS, osv. … Listen fortsetter. 

Kjemien i kroppen endres og  stresshormoner adrenalin og kortisol pumpes inn i systemet. Dette fører til en rekke av fysiologiske endringer blant annet til at musklene blir strammere, kortere og vondere. Vi sover dårligere, føler oss nedstemt og går tomme for energi.

Forestil deg

Forestill deg hverdagen uten at du kjenner ubehag eller smerter her og der. Kroppen funker bedre , du sover bedre , har mer energi. Uansett hva som skjer i livet ditt klarer du å bevare indre ro og balanse .

Minikurset Myk Yoga mot stress er et enkelt verktøy for å stresse ned , finne indre ro og balanse, og lindre stressrelatert ubehag og smerter .

Du lærer
  • en pusteteknikk for å stilne tankekjøret
  • 5 enkle yogaøvelser for å motvirker effekter av psykisk belastning og for å lindre kroppslige smerter og ubehag
  • en mindful meditasjon for å skape indre følelse av trygghet og velvære


Verktøyene for å stresse ned , finne ro og balanse , og løsne spenninger i muskler og ledd

Få tilgang til minikurset her